Olimpiq StemXCell 60db - 60db
30950 Ft / 99 bónuszpont

Természetes õssejt szaporító és védõ

Önnel mindenre képes!

Egy célunk legyen: megõrizni a szervezetünk egészségi állapotát akkor amikor ezt a legkissebb energiával tehetjük!

Napjaink õssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnõtt õssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több õssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerûen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Az Olimpiq StemXCell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrendkiegészítésben!

A hatóanyag szerveztbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévõ õssejtek száma legalább 50%-kal növekszik.

A felnõtt õssejt
A csontvelõben keletkezik, és a véráramban keringve alapvetõ funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor elõrehaladtával a termelõdõ õssejtek száma jelentõsen csökken. Az õssejtek felhasználási lehetõségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen más sejtté szervezõdhetnek, átalakulhatnak. Ha több õssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent mûködõképessége javulhat.

Minál több õssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek.
Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A több õssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelõi õssejtek alkotják a szervezet természetes megújulási szisztémáját.


Az õssejteket más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük.
A fogantatás után - a 14. napig -, az embrió csak õssejtekbõl, vagyis, ilyen "mindenre képes" sejtekbõl áll. A fejlõdés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, és kialakulnak belõlük az ideg-, izom-, csont- és bõrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult "mindenre képes" sejt.
Kétféle õssejtet ismerünk: felnõtt és embrionális.
A felnõtt és az embrionális õssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnõtt õssejteket nehezebb a csontvelõbõl izolálni (elkülöníteni).
Minden szervünkben találhatóak õssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelõben!
Az õssejt útja
Ha egy szerv nem mûködik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelõbe, amely felismeri az információt, és küldi az õssejteket. Az õssejt kilép a csontvelõbõl, bekerül a véráramba, eljut a szervekhez, és a szerv sejtjévé válik. Ha egy szerv nem mûködik optimálisan, akkor egy speciális hírvivõ anyag segítségével üzenetet küld a csontvelõbe, amely felismeri az információt, és küldi az õssejteket. Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelõ szervhez, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, õ maga pedig beépül, és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megõrizve egészségesen mûködni.


Õssejtvédelem
Az õssejtet is támadó káros szabadgyökök ellen a véráramban az õssejt útját antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal biztosítjuk. Fontos továbbá, hogy ezek az õssejtek a cirkulációt segítõ anyaggal arra a helyre jussanak el, ahol az átalakulást követõen egy új szív, bõr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdõ, porc, hasnyálmirigy, szem mûködõképes egészséges sejtjeivé váljanak.


Az õssejttáplálás
A vizsgálatok alapján a magasabb õssejtszám gyorsabb gyógyulást és jobb regenerációs képességet jelent.

Az évezred új gyógyászata az ÕSSEJTTERÁPIA!
Klinikailag igazolt, hogy az õssejtszám növelésével, mûködésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

Az õssejtek a csontvelõben termelõdnek és a véráramon keresztül bonyolult biokémiai folyamatokon át a szervezet hibásodott, mûködésképtelenné vált szervei, sejtjei megújítására készen.

Fontos továbbá hogy ezek az õssejtek a cirkulációt segítõ anyaggal arra a helyre eljussanak, ahol az átalakulást követõen egy új szív, bõr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdõ, porc, hasnyálmirigy, szem, mûködõképes, egészséges sejtjeivé válnak.

Ez a harmadik évezred elsõ természetes biológiai forradalmának kezdete.

"Az õssejttáplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon."

A jövõ tehát elkezdõdött!

REGENERÁCIÓ=EGÉSZSÉG!
Az õssejt szint a legjobb jelzõ!

Az emberi szervezet javító és építõ képessége gyermek, felnõtt és idõs korban eltér. Az õssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik.

Az õssejt szint a legjobb jelzõje a keringés egészségének. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a diabétesz, stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk, és ez érvényes mindenre a szervezetben.
Minél több az õssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.
Az elmúlt évszázadok kutatásai alapján az bizonyossággal kijelenthetõ, hogy az õssejtek szervezetünk "mindenhatói"!
Az Olimpiq StemXCell,
Elõsegíti a csontvelõben levõ õssejtek termelését. Az õssejteknek a vérbõl a szövetekbe történõ vándorlását.
Illetve erõsíti az immunrendszer különféle funkcióit.
Egy órán belül legalább 50%-al több õssejtünk lehet!
1. Nem gyógyszer, de hatása messze túlmutat minden eddigi készítményen.
Napjaink õssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnõtt õssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több õssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerûen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

2. A kutatások középpontjában ma inkább a felnõtt õssejtek állnak.
Minél több õssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza. A több õssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelõi õssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.
3. A felnõtt õssejt:
A felnõtt vagy szöveti õssejt a csontvelõben keletkezik, és a véráramban keringve alapvetõ funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor elõrehaladtával a termelõdõ õssejtek száma jelentõsen csökken.
Az õssejtek felhasználási lehetõségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szervezõdhetnek, átalakulhatnak. Ha több õssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamati fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent mûködõképesége javulhat.

4. Az õssejt felhasználásával:
- Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sõt csontot is képesek megújítani.
- A porckorongot alkotó gélszerû anyag is elõállítható. (Pl. porckorong elfajulás)
- Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni.
- Visszanyerhetõ illetve javítható a látás.
- Sikeres máj, szívizom és leukémia kezelések.
- Kezelhetõ a cukorbetegség.
Új fogalom: õssejttáplálás - õssejt védelem
A VILÁG 5 PONTJÁRÓL.
Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a föld különbözõ helyeirõl választották ki az összetevõket.
Egy célunk legyen:
Megõrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor amikor ezt a legkissebb energiával tehetjük.
OLIMPIQ StemXCell egy speciális készítmény amely a felnõtt õssejtek számát szaporítja a szervezetben.
Segítsünk a testünknek a regenerációban.

 

 

Az amerikai GENITECO LLC cég leírása a termékrõl

 

 

  

 


 www.ossejtszaporito.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!